Nieuwsbrief

Schrijf U hier in op onze nieuwsbrief

Maveco bvba : Uitdrukkelijk goed gekleed !

Wie zijn wij : Maveco bvba gelegen op het industrieterrein van Opglabbeek (Oudsbergen) is specialist in werk- en promotiekleding.  Wij bieden een ruim assortiment van professionele werkkleding voor elk beroep en kleden de vakmensen van kop tot teen.

Naast onze werkkleding hebben wij ook een ruim assortiment in promotiekleding. Een collectie T-shirts, polo’s, sweaters en jassen voor alle doeleinden.

Bovendien heeft Maveco een eigen textieldrukkerij waar we alle kleding kunnen bedrukken met jullie logo’s en slogans.

Maveco staat onder leiding van Marc Venken en Carolien Standaert die reeds 25 jaar Maveco runnen met hart & ziel. Een familiebedrijf die heel nauw verbonden is met hun klanten en leveranciers. We worden bijgestaan door een gedreven team van medewerkers in ons magazijn en drukkerij. Samen werken we voor een 100% tevreden clienteel.

Info aanvraag. Stel hier je vraag


Maveco beschikt over een grote showroom en fysieke winkel in Limburg met een zeer uitgebreide collectie werkkleding en veiligheidsschoenen. We hebben bv meer dan 25 modellen werkbroeken, meer dan 30 types veiligheidsschoenen permanent op stock. Daarnaast hebben we een zeer groot assortiment samples in onze winkel hangen zodat je bij ons niet koopt uit een catalogus maar elk item kan voelen, passen en beoordelen.

Wij begeleiden jullie graag met onze kennis en adviseren jullie om een juiste keuze te kunnen maken om een mooie outfit te vinden, aangepast aan jullie behoeften, huiskleuren en budget.

Welkom bij Maveco bvba : voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner in werk- en promotiekleding en ‘Uitdrukkelijk goed gekleed’ wil gaan.

Onze winkel is vrij toegangkelijk

Waar kan U ons vinden :


Werkkleding :

Broeken – vesten – overalls – winter- en regenjassen – bodywarmers aangevuld met een ruim assortiment aan veiligheidsschoenen.

Promotiekleding :

T-shirts, polo’s, sweaters, hemden, fleece-jassen, softshell-jassen, petten …

Textielbedrukking :

In onze eigen drukkerij voorzien wij al jullie kleding van logo’s aangepast aan het type kleding en budget van de klant.

Je kan kiezen uit zeefdruk, transferdruk, digitale print of borduurwerk.

Ons assortiment

Onze troeven :

-  Een ruime collectie : gekleed van kop tot teen
-  Hoogwaardige kwaliteit :
   wij kiezen voor kwalitatieve brands, aangekocht bij Belgische,
   Duitse en Scandinavische leveranciers
-  Snelle levertermijnen
-  Eigen textieldrukkerij
-  Professioneel advies
-  Grote showroom en fysieke winkel

PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN